Новини

Разом ми подолаємо усі негаразди і виклики: Синютка привітав українців з Великоднем

Народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка привітав українців з Великоднем і наголосив, що “Христове Воскресіння дає нам сили боротися і йти вперед навіть у надзвичайно складних умовах”.

Як пише “Четверта студія”, Олег Синютка оприлюднив привітання на свохй сторінці у ФБ.

“Від імені партії “Європейська Солідарність” та від себе особисто щиро вітаю всю Україну із Великоднем! Христове Воскресіння дає нам сили боротися і йти вперед навіть у надзвичайно складних умовах. Тепер у нас три війни, у кожній з яких ми приречені на перемогу. Це війна з Росією, де продовжують гинути за Батьківщину наші воїни, це війна із небезпечним вірусом, та найважча – боротьба за світле майбутнє нашої держави.

Сьогодні Україна постала на картах як могутній чинник, що виконував і виконуватиме провідну історичну роль, як чинник, що є межею світу європейського цивілізованого та світу з ним не схожого – світу загарбника та агресора”, – зазначив Синютка.

Він також наголосив, що “свято Великодня – це свято надії, тому я щиро і твердо переконаний: разом ми подолаємо всі негаразди та виклики, які постали та ще постануть. Хай що кажуть наші вороги: сьогодні українці як ніколи єдині та солідарні, від Заходу до Сходу, від Криму і до Карпат. Нас не зламає ані небезпечний вірус, ані московський загарбник. Нехай у цей світлий день ваші серця переповнюють спокій та Боже благословення, а над головою буде лише мирне небо вільної, Незалежної та Соборної України”.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

51 хв. тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

54 хв. тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

1 годину тому