Новини

Рада розгляне відставку Степанова 18 травня (ВІДЕО)

У Верховну раду надійшло подання прем’єр-міністра Дениса Шмигаля про відставку Степанова з МОЗ. Питання звільнення міністра планують розглянути у вівторок, 18 травня, на позачерговому засіданні парламенту.

Як пише “Четверта студія”, про це інформує РБК-Україна.

«Офіційно повідомляю, що до Верховної Ради України надійшло подання Прем’єр-міністра України про відставку Міністра охорони здоров’я Максима Степанова», – написала на своїй сторінці у ФБ прес-секретар Голови Верховної Ради України Ольга Туній.

Як пише РБК-Україна, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія розповів, хто може отримати посаду міністра охорони здоров’я у разі відставки Максима Степанова. Головним претендентом на посаду міністра є державний санлікар Віктор Ляшко.

Про це йшлося в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”.

“Я думаю, найбільш ймовірним кандидатом є пан Ляшко”, – сказав Арахамія.

Нардеп зазначив, що кандидати на посади міністрів, відставка яких буде розглядатися вже наступного тижня, дали свою згоду. Арахамія також вважає, що у парламенті набереться необхідна кількість голосів для звільнення Степанова.

“По ньому (Степанову – ред.) буде фракція у понеділок і буде розглядатися це питання. Мені відомі настрої у фракції, з великою ймовірністю він буде звільнений. Тому буде голосування в Раді, а там, як вирішить зал”, – додав він.

Нагадаємо, сьогодні у Верховну раду надійшло подання прем’єр-міністра Дениса Шмигаля про відставку Степанова з МОЗ. Питання звільнення міністра планують розглянути у вівторок, 18 травня, на позачерговому засіданні парламенту.

Як стало відомо РБК-Україна, Степанов не писав заяву про відставку, а прем’єр самостійно вирішив просити Раду звільнити міністра охорони здоров’я.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

4 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

5 години тому