Новини

Путін лише хоче відновити Московську імперію в межах колишнього СРСР, – ветеран

Найбільші зради чиняться недосвідченими керівниками держави з клану шоуменів, які свідомо чи несвідомо виконують все нові і нові, не передбачені Мінськими угодами, забаганки Путіна, перетинаючи червоні лінії. Навіть затурканому совкові стає зрозуміло, що Путін лише хоче відновити Московську імперію в межах колишнього СРСР, а тому ні Криму, ні окупованої частини Донбасу він і не збирається віддавати. 

Про це у своєму блозі на сайті ІВ Четверта студія пише професор Степан Трохимчук, голова Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів.

“Путін буде затягувати перемовини, вести окопну віну, все робити, щоб виснажити наш народ, його одурманити і повернути Україну в московське колоніальне стійло, бо без неї імперія не відбудеться. Або  просто буде намагатися нас знищити як націю”, – пише професор.

Він додає, що Кучма і Єрмак підписали у Мінську підсунутий Путіним новий документ, який визнає ОРДЛО суб’єктами перемовин, тобто що жодної московської агресії немає, що це внутрішній український конфлікт, Москва тут ні при чім, а виступає лише як миротворець. З цього випливає, що ми не зможемо через міжнародні суди вимагати відшкодування втрат, які понесла Україна від путінської агресії, які вимірюються сотнями мільярдів доларів США.

“Через зради, брак єдності та державного мислення і патріотизму значної частини населення, через інформаційну агресію та підривну діяльність п’ятої колони Москви держава Україна опинилася на краю прірви. Без єднання всіх національних сил, без  усвідомлення смертельних загроз ми можемо втратити Україну, втратити самих себе. А тому борімося, єднаймося і лише тоді поборемо”, – зазначається у блозі.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

8 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

16 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

16 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

16 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

20 години тому