Новини

Прикордонні пункти пропуску Львівщини 24 – 25 травня «окупують» футбольні уболівальники

Держприкордонслужба готується до здійснення пропускних операцій в пунктах пропуску при проведенні в Україні фіналу Ліги Чемпіонів УЕФА 2018 року. Прибуття перших фанатів очікується з 24 травня, а основна кількість прогнозується з 25 травня, прикордонники будуть проводити їх оформлення у більш ніж 120 пунктах пропуску, в т.ч. і на Львівщині.

Як повідомили у відділі комунікацій із ЗМІ Адміністрації Держприкордонслужби України, прогнозується прибуття в Україну щонайменше 30 тисяч фанатів та гостей спортивного свята. За даними відомства, найбільше уболівальників очікується з Англії, Іспанії, Німеччини та Франції.

Прикордонний контроль забезпечуватимуть кращі співробітники Держприкордонслужби, які пройшли відбір в рамках проекту «Нове обличчя кордону». За необхідності передбачене оперативне розгортання додаткових робочих місць на базі мобільних комплексів прикордонного контролю. До забезпечення заходів з пропускних операцій в рамках співпраці з агенцією FRONTEX у пунктах пропуску (а це 18 основних пунктів пропуску – 5 повітряних, 7 автомобільних та 6 залізничних, серед яких основним напрямком прибуття на Чемпіонат будуть столичні аеропорти), працюватимуть представники прикордонних відомств чотирьох країн Європейського Союзу, а також дипломатичні представники Іспанії та Великобританії для оперативного вирішення проблемних питань, у разі їх виникнення.

«Прикордонний контроль вболівальників фінального матчу здійснюватиметься на пріоритетній основі. Гості оформлятимуться організовано групами, а внесення установчих даних про осіб, які перетинають кордон та здійснення перевірки по відповідним реєстраційним базам даних, проводитиметься за попередньо наданими списками. Також, через збільшення пасажиропотоку, вболівальники будуть відокремлені від загального руху пасажирів. Напрями руху та кабіни паспортного контролю для проходження прикордонного контролю учасниками та гостями фіналу будуть позначені відповідними логотипами». – зазначається у повідомленні.

Футбольний поєдинок між іспанським «Реалом» та англійським «Ліверпулем» відбудеться 26 травня у Києві, який є 19-м містом якому довірено провести фінал найпрестижнішого футбольного клубного турніру.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

24 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

24 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

24 години тому