Новини

Проект «Українська пісня – 2018» збере у Львові 27 найкращих артистів

У суботу, 18 серпня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться грандіозний концерт. Серед зіркових учасників найкращої музичної події літа-2018: Олександр Пономарьов, Злата Огнєвіч, Sonya Kay і Артем Пивоваров «Воплі Відоплясова», Pianoбой, О.Torvald, Alyosha, MELOVIN, Tayanna, DILEMMA, Kadnay, Ivan NAVI і польський гурт CHEMIA. Початок – о 18:00 год. 

Разом із відомими артистами на грандіозну сцену на «Арені Львів» 18 серпня вийдуть і молоді виконавці та гурти – десятеро переможців відбіркового туру, який тривав майже три місяці – від початку травня і до другої половини липня 2018 р. Цьогоріч до оргкомітету надійшло понад 300 заявок – з усіх куточків України: Запоріжжя, Дніпро, Харків, Одеса, Кривий Ріг, Вінниця, Ужгород, Чернівці, Луцьк, Полтава, Івано-Франківськ, Тернопіль, Київ…

Переможців відбору «Української пісні 2018» у кілька етапів обирали експерти (музичний продюсер Руслан Квінта, музичний продюсер телеканалу «Україна» Геннадій Вітер, композитор Михайло Некрасов, засновник лейблу «Контрамарка» і виконавчий директор «Української пісні» Олександр Порядченко, продюсер каналу М2 Роман Муха, головний редактор онлайн-журналу Karabas Live Ігор Панасов і генеральний продюсер «Українська пісня / Ukrainian Song Project» Тарас Курчик.), а також було відкрите інтернет-голосування.

Вибір професійного журі: Laud, Tolo4nyi, Patsyki z franeka, Panchyshyn, Lumiere, Jlinoza, Fnna Petrash і Rulada. А глядацьке голосування вивело у фінал львівський гурт Secret Forest та київського співака Erômin.

Масштабність цьогорічного пісенного шоу – це 52 метри ширини сцени, 270 метрів квадратних екранів, для яких готуються оригінальні візуалізація та комп’ютерна графіка. Очікується, що концерт 18 серпня на «Арені Львів» відвідають 17-19 тисяч глядачів.

За словами організаторів «Української пісні», такий грандіозний захід має на меті пошук, підтримку, популяризацію та промоцію україномовної музики як в Україні, так і у світі. Важливий момент: учасники із-за кордону ексклюзивно готують для виступу на «Арені Львів» пісню українською мовою!».

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

4 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

5 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

6 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

6 години тому

В Україні заочно засудили водія за п’яну ДТП

Прокуратура у Верховному Суді відстояла справедливий вирок для винуватця ДТП з потерпілими у Дрогобичі

6 години тому