Новини

Президентські вибори важливі так само, як у 2014 році, – Оксана Юринець

Президентські вибори в Україні – це особливі вибори. Вони такі ж важливі, як і ті, що у 2014 році. Ми бачили надзвичайно брудну виборчу кампанію. Дуже багато українців сьогодні навчились розрізняти зерно від полови.

Про це під час марафону у Галінфо заявила народний депутат України Оксана Юринець.

За її словами, понад кілька тисяч осіб прибули з НАТО та інших Європейських організацій, тому у людей, які збираються сфальсифікувати вибори, нічого не вийде.

“Сьогодні моя донька вперше голосувала, а я вперше віддала свій голос у Львові. Ми розуміємо усю відповідальність перед українським народом, коли там на передовій говорять: «Голосуйте, а ми прикриємо». Ми переглянули 144 поправки, щоб отримати безвіз. Щось по-приколу робити не можна, бо все, що у нас є далося дуже величезною ціною”, – зазначила Юринець.

Вона також наголосила, що сьогодні всі усвідомлюють загрози сьогодення, але попри те, Україна у часі війни зуміла зберегти демократію.

«Наше завдання сьогодні – забезпечити умови проведення волевиявлення»,- додала Юринець.

Міський голова Винників Володимир Квурт висловив сподівання, що його Галицьке містечко підтримає курс на НАТО та Європу.

“«Приколюватись» над власною країною – це низько. Росії, як ніколи потрібно збурити Україну зсередини. На сьогодні потрібно ігнорувати цю країну та її уряд”, – зазначив Квурт.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

17 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

18 години тому