Правоохоронці закривають очі на порушення закону, поки людина голосує, як кажуть зверху, – експерт

Новини 14 Листопада, 2019 57

Андрій Смолій

Поки людина безвідмовно голосує так, як скажуть зверху, правоохоронні органи закривають очі на можливі порушення.

Про це в ефірі “Прямого” заявив політолог Андрій Смолій коментуючи скандал навколо затримання чоловіка депутатки Анни Скороход.

“Чомусь до сьогоднішнього дня, чи до того, як Скороход почала голосувати інакше, як їй вказувала її фракція, ніхто із “слуг народу” чи правоохоронних органів чомусь не помічав того, що у 2018 році чоловіка пані Скороход затримувала Служба безпеки України. І чомусь до цього вона і праймеріз пройшла в “Слугу народу”. І відповідно він (чоловік Анни Скороход – ред.) був допущений до участі в Комітеті. Так само і вона була допущена до державної таємниці, зважаючи на те, що вона народний депутат України.

Тобто мова йде про те, зауважив Смолій, що поки людина безвідмовно голосує так, як скажуть зверху, правоохоронні органи закривали очі на можливі порушення.

“Але як тільки людина починає висловлювати свою думку, чи голосувати не так, як потрібно – відповідно одразу ж починають підніматися якісь кримінальні справи. Це так само означає певну корупційну складову та упередженість правоохоронних органів. Адже, якщо дійсно є склад злочину, то такі люди не мали б допускатися до Верховної Ради України”, – додав Смолій.

Коментарі

Позначки: ,