Новини

Правоохоронні органи відмовляються розслідувати корупцію в Офісі президента, – Лерос

Правоохоронні органи відкрили 19 кримінальних справ за заявами щодо корупції в Офісі президента, але не вручили жодної підозри.

Про це в ефірі “Прямогозаявив позафракційний народний депутат Гео Лерос, пише Четверта студія.

Він зауважив, що має докази щодо корупції в офісі президента і не раз звертався щодо цього до правоохоронних органів.

“Перед місцевими виборами у 2020 році заступник керівника фракції, пан Микола Тищенко заносив коробки з грішми в Офіс президента. Ось ці фотографії. Це персональний автомобіль “смотрящего” за Києвом, пана Дениса Комарницького, персональний автомобіль”, – розповів Лерос.

“Перед місцевими виборами я довів, що це були кошти з інфраструктурних об’єктів Києва. Є фотографії конкретні, з персонального автомобіля – факт корупції – заносилися в Офіс президента”, – підкреслив нардеп.

Він зазначив, що правоохоронці відкрили 19 кримінальних проваджень за його депутатськими зверненнями, але вручили жодної підозри.

“Я відправив чотири чи п’ять депутатських запитів – жодного розслідування. Сьогодні я спеціально роздрукував і взяв з собою: 19 кримінальних справ відкрито за моєю заявою. 19. Жодна з них, жодна підозра жодному не вручена. Нічого не розслідується”, –  наголосив зауважив народний обранець.

“Тому мені досить дивно, коли Офіс президента каже про якісь факти і розслідування, про європейські цінності”, – додав Лерос.

“Вчора ми бачили, як пан Єрмак сидів на відеоконференції і розмовляв з послами G7 і розповідав про великі європейські цінності. Курва – вибачте за вираз – ти розповідаєш про європейські цінності, коли твій брат “барижив” державними посадами. В будь-якій цивілізованій державі ти повинен сидіти у в’язниці, а не сидіти в Офісі президента і розповідати про якісь цінності. І ці подвійні стандарти – вони абсолютно всюди”, – розповів Гео Лерос.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

5 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

6 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

6 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

10 години тому