Працівникам ЛКП «Львівелектротранс» виплачено заробітну плату», – Андрій Свищо

Новини 12 Лютого, 2021 270

Андрій Свищо

Днями працівникам ЛКП «Львівелектротранс» профінансовано у повному обсязі заробітну плату за січень 2021 року. Шляхом ефективного обговорення, вдалось дійти розуміння щодо причин збиткової діяльності підприємства та потреби дофінансування з бюджету розвитку.

Про це повідомляє прес-служба ЛКП «Львівелектротранс», пише “Четверта студія”.

Директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо підкреслює, жодних непорозумінь щодо розгляду змін до бюджету розвитку не було, а лише розглядалась обґрунтованість внесків до статутного капіталу підприємства.

«Вважаю, що будь-які зміни необхідно робити обдумано та помірковано. Тому під час засідань профільних депутатських комісій, ми надавали вичерпну інформацію про структуру, основні показники та фінансовий стан нашого підприємства. Відтак, завдяки ефективній співпраці з депутатським корпусом та керівництвом міської ради, вдалось дійти не лише розуміння щодо стану справ на зараз, а й намітити плани діяльності на поточний рік», – зазначив Андрій Свищо.

Також керівник повідомив, що триває розробка Стратегії розвитку ЛКП «Львівелектротранс».

«Ми всі працюємо на благо громади, тому маємо шукати конструктивні рішення для покращення основних показників роботи. Ці зміни мають насамперед відчувати наші пасажири. Зараз ми аналізуємо наші слабкі та сильні сторони, аби налагодити беззбиткову роботу підприємства. І, нова Стратегія розвитку «Львівелектротранс» на найближчі 5 років – стане дорожньою картою для відновлення і розбудови підприємства! Я щиро вдячний всім депутатам та міському голові за розуміння і підтримку, а колективу за якісну і самовіддану працю, особливо за останні дні, коли вирує стихія, а весь колектив працює злагоджено і сумлінно», – додав Андрій Свищо.

Довідково: Відповідно до ухвали Львівської міської ради від 04.02.2021 № 31 «Про внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік» було погоджено розподіл видатків бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Зокрема, ЛКП «Львівелектротранс» виділено 72 млн грн, них 6, 5 млн грн – на оплату за спожиту електроенергію, 12 млн грн. – на виплату заробітної плати працівникам за 1-шу половину лютого 2021 року, також 30, 5 млн грн. – для оплати ПДВ на закупівлю 10 трамваїв «Електрон» та 23 млн грн. для виплати заробітної плати за січень 2021 року.

Коментарі

Позначки: , ,