Новини

Пожежа у лікарні Львова: поліція відкрила провадження за статтею «умисне пошкодження майна»

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та встановлюють причини займання корпусу Львівської обласної клінічної лікарні.

Про це повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, «відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне пошкодження або знищення майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причин займання будівлі».

У прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що на вул. Чернігівській, 7 у Львові, відбулося загорання на даху Львівської обласної клінічної лікарні.

«Складність пожежі полягає у щільній задимленості на горищі будівлі. Полум’я поширюється міжпокрівельними пустотами. Рятувальники працюють в апаратах захисту органів дихання.  На місці пожежі за підвищеним номером виклику працює 81 рятувальник та 17 одиниць спецтехніки. Рятувальники евакуювали із 3-го поверху лікарні 153 пацієнтів, з 2-го поверху вогнеборці вивели ще 66 людей, з 1-го – 57 людей. Окрім цього, рятувальники евакуювали 55 працівників та 150 відвідувачів.  Загалом із лікарні евакуювали 481 людину», – повідомляє ДСНС у Львівській області.

За інформацією відомства, о 13:10 пожежу локалізовано. На даний час проводяться роботи з ліквідації пожежі.

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Як повідомлялося, у Львові горить хірургічний корпус обласної лікарні.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

22 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

23 години тому