Новини

Позачергове засідання Верховної Ради може відбутись у дворику будівлі парламенту, — Білозір

У зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби, позачергове засідання Верховної Ради може відбутись у дворику будівлі парламенту.

Про це в ефірі “Прямого” сказала депутат, голова підкомітету з питань адміністративних послуг та адміністративних процедур Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Лариса Білозір.

“Дійсно, достеменно ще не відомо, коли буде проходити засідання позачергове, тому, що ще працює група по бюджету, по змінах у бюджеті, спільно з комітетом по бюджет, спільно з Мінфіном. Також готуємо законопроєкт, який стосується саме економічних та соціальних стимулів, зараз також готова постанова щодо того, чи могли би комітети у відеорежимі проводити.

А що до місця, дійсно, вже майже на 100% вирішено, що це буде на відкритому повітрі, але згідно з Конституцією це має бути за адресою Грушевського 5, тому стадіон не можу бути. У нас знайшли можливість, у Верховній Раді є дворик, і скоріш за все, там може пройти засідання Верховної Ради саме за адресою Грушевського 5”, – сказала нардеп.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Залужний поїхав із України

Залужного офіційно звільнено з військової служби і призначено послом у Великій Британії

8 хв. тому

До 7 років за ґратами засуджено мешканця Стрийщини

забив до смерті товариша через ревнощі до співмешканки

17 хв. тому

Після загнання економіки у тінь нардепи чухаються про заохочення працевлаштування українців

Рада підтримає законопроєкт про відновлення виплат переселенцям

25 хв. тому

У Львові із маршрутки випала жінка

Жінку, яка впала при виході з автобуса, лікарі відпустили додому

4 години тому