Поїзд до Славського перейменують: «Лижний експрес» перетворять на «Бойківський експрес»

Новини 18 Березня, 2021 146

Фото: Щоденний Львів

Продовжать курсування на літо

В Укрзалізниці прийняте рішення перетворити «Лижний експрес», який курсує з Києва до Славського, на «Бойківський експрес» і продовжити його курсування на травневі свята та літо.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на прес-центр Укрзалізниці, про це стало відомо від в.о. члена правління, директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександра Перцовського під час презентації планів компанії щодо літніх перевезень.

«Йдемо назустріч розвитку внутрішнього туризму й запроваджуємо курсування швидкісного поїзда Інтерсіті+ № 745 Київ — Славське весною та влітку. Також вирішили перейменувати цей поїзд з «Лижного експресу» в «Бойківський експрес», адже Карпати можуть дарувати безліч туристичних та спортивних можливостей не лише взимку», — підкреслив Олександр Перцовський.

Також керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці розповів про плани компанії щодо розвитку швидкісного залізничного сполучення. Зокрема, розглядається технічна можливість призначення Інтерсіті+ між Харковом та Дніпром із можливістю подовження до Мелітополя.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,