Новини

Повідомлення про замінування Львівської ОДА та вокзалу виявились неправдивими

Поліцейські обстежили приміщення Головного залізничного вокзалу та Львівської обласної державної адміністрації, а також прилеглі території – вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Четверта студія.

Повідомлення про вибухівку, закладену біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації та на Головному залізничному вокзалі надійшло сьогодні, 25 жовтня, близько восьмої години ранку на електронну пошту поліції.

За вказаними у повідомленні адресами працювали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи та фахівці інших служб.  Загалом було евакуйовано близько півтори тисячі осіб.

Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу, а також Львівської обласної державної адміністрації та прилеглі території – вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено.

Поліцейські вживають заходів для встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

3 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

3 години тому