Новини

Повалій повернулась у Київ і поскаржилась на небезпеку в Україні

Народна артистка України, соратниця експрезидента Януковича Таїсія Повалій скасувала свій ювілейний концерт у Києві через масову критику у соцмережах, а також через побоювання за безпеку своїх глядачів.

Про це вона розповіла в інтерв’ю каналу “Інтер” у Києві, передає Четверта студія з посиланням на “Главком”.

Повалій хотіла присвятити сольний виступ своєму 55-річчю, але згодом оголосила, що він не відбудеться. За словами Повалій, вона начебто перейнялася безпекою своїх прихильників, оскільки вже навіть афіша у соцмережі спровокувала масову критику.

“Ще не час”, – зазначила співачка.

Продюсер та чоловік Повалій додав, що не розуміє, чому громадянці України і народній артистці не дали змоги виступити на Батьківщині. Втім, на підтримку одіозної артистки також виступили її російські колеги: Філіп Кіркоров, Микола Басков та Валерій Меладзе.

Повалій також з подачі журналіста телеканалу пожаліла загиблих у Другій світовій війні, але жодним словом не обмовилась про тисячі українців, які полягли внаслідок військової агресії РФ проти України.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Напружені військові України пробують новий стиль рекрутингу, – WSJ

"Набір добровольців є частиною зусиль щодо поповнення сил, виснажених більш ніж дворічною війною з Росією",…

3 години тому

Ядерній зброї рф є противага

Військово-політичне керівництво рф, напевно, не дуже добре розуміється на власних об’єктах атомної енергетики та можливих…

13 години тому