Новини

Популярний футбол: завершився «Кубок Брюхович», у якому брали участь навіть команди з Африки

На 11-й за ліком «Кубок Брюхович-2019» заявилось 35 команд з чималою географією: Львів, Рясне, смт. Брюховичі, с.Бірки, с. Ясниська, с. Вороців, с.Малехів, с. Карачинів, с. Зелів, не перший раз була і збірна хлопців з Судану, Нігерії та Мозамбіку.

Про це повідомила у Facebook співорганізаторка турніру Юлія Лацик, пише Діло.

«Цього року на турнірі відіграли і матч ветеранів між командами «STARперці» зі Львова і «Ті, хто ще може» з Брюхович. Це, мабуть, найбільш колоритна вікова категорія, де гравцям за 35+. Спостерігати за їх грою одне задоволення. Вони просто кайфують від кожної хвилини гри… де треба і пожартують, де треба і слівце закинуть, де можна і посперечаються, а на завершення завжди потиснуть один одному плече. Одним словом справжні досвідчені любителі футболу ) Зіграли вони рахунком 1:4 на користь «Тих хто ще може»», – написала Лацик.

У вікових категоріях 7-8 років та 9-10 років перемогу здобули діти з ФК «Давай грай», друге місце здобули команди з ФК «Кардинал». А м’яча за найкращого бомбардира отримав Опалінський Маркіян з ФК Кардинал.

Переможцем групи 11-13 років стали хлопці з ФК «Зелено-білі» з Брюхович, фіналістом – ФК «Арсенал» з с. Бірки. Найкращим бомбардиром у цій віковій категорії обрано – Пелеха Андріана з ФК «Зелено-білі».

У категорії 14-17 років перше місце посіла ФК «Групіровка» зі Львова, друге – ФК «Легінь» з Брюхович. Найкращим бомбардиром в цій групі став Кухарський Максим з ФК «Групіровка»

Серед 18-21 року переможцем стала ФК «Легінь» ( Брюховичі), 2-ге місце зайняла ФК «Дністер» (м. Львів). За найбільшу кількість голів відзначили – Бєркова Артема з ФК «Легінь».

І у найстаршій віковій групі, дійсно в запеклій боротьбі, перемогу здобула ФК «Фарго» зі Львова. Фіналістами стала збірна країн Африки ФК «МОZAMBE» , а місце кращого бомбардира посів Джорді Кампандже з цієї ж команди.

«На Кубку Брюхович хлопці з усіх команд круті, бо скажу відверто, чекати свого матчу просто так, інколи по пів дня, а ще коли дощ чи холод – це неабияка сила волі. І от зізнаюсь, дуже люблю ФК Легіон. Ці хлопці з села Бірки, як заявилися до нас на турнір у 2009 бандою з великим полотняним плакатом з помаранчевим написом LEGION, зі свитою горластих вболівальників і дівчат, так і по сьогодні з нами щороку фестивалять. За ці 11 років на наших очах вони дорослішали, змінювали вікові категорії, одружувались, ставали батьками, лисіли, набирали вагу. Одним словом, родина. А ще є люди-символи турніру. Приходять, вболівають, жартують, чудять. Без їх присутності і дотепних коментарів до матчів – ми Кубок Брюхович вже і не уявляємо», – підсумувала Юлія Лацик.

Нагадаємо, стартував 11-й турнір з любительського футболу «Кубок Брюховичів 2019».

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

10 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

11 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

11 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

11 години тому