Понад сотня повалених дерев та підтоплені будівлі: наслідки негоди у Львові (ВІДЕО)

Новини 02 Липня, 2021 631

У Львові комунальники продовжують прибирати наслідки негоди, фото ЛМР

У Львові внаслідок негоди 30 червня були повалені 118 дерев. З них 7 дерев впали на авто. З людей ніхто не травмувався.

Про це повідомляють у прес-службі Львівської міської ради, пише Четверта студія.

Станом на ранок, 1 липня, 68 повалених дерев було прибрано. Окрім цього злива підтопила 29 підвалів і 10 під’їздів, 15 і 7 з яких відповідно вже вдалося очистити. Комунальники працювали уночі та продовжують роботу досі.

Окрім того було пошкоджено 24 дахи. За інформацією ЛКП “Львівсвітло” станом на ранок є 53 аварії та 3 зламані опори. Підприємство працює над усуненням пошкоджень.

Усі маршрути трамваїв та тролейбусів відновили роботу. Тимчасово не курсує трамвайний маршрут №6, тому що на вул. Б. Хмельницького аварійна служба зрізає дерево, яке лежить на опорі контактної мережі.

“Всю ніч комунальні служби працювали, аби найперше розчистити магістральні дороги від повалених дерев та забезпечити проїзд транспорту. Також ліквідовували сильні підтоплення, прочищали дощоприймачі, щоб вода швидко зійшла. Шкоди негода завдала багато, але критичних ситуацій нема”, — розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Також у селі Зимна Вода, що неподалік Львова, ввечері 30 червня о 19:12 загорівся приватний цегляний будинок. Там через годину загасили пожежу.

Коментарі

Позначки: ,