Новини

Помічник Зеленського зібрав представників ЗМІ, аби встановити авторів анонімних Telegram-каналів

Помічник президента України Андрій Єрмак провів зустріч з кількома журналістами, на яких просив їх встановити авторів анонімних Telegram-каналів.

Про це повідомив журналіст Олексій Братущак на своїй сторінці в Facebook, пише Прямий.

“Сьогодні у Зеленського звернулися до журналістів з проханням. Прохання невеличке: а ви б не могли дізнатися, хто стоїть за анонімними телеграм-каналами? У вас же друзі-знайомі, джерела, і всі діла…Тут би Зеленському нагадати, що і в них ніби є якісь можливості. Ну там СБУ, наприклад. Або Дубінський з прямим виходом на Коломойського. Та й “журналіст” Портнов заходить в гості. Але ж ні. Нічого не діє. Остання надія на журналістів”, – написав він.

За словами Брратущака, таке прохання Єрмака свідчить про профнепридатність СБУ.

“Я б на місці голови СБУ Баканова образився. Це ж по суті визнання його профнепридатності. Якщо він зі всією службою за кілька місяців не зміг покласти на стіл Зеленському папочку з прізвищами та зв’язками. Ну то вибачте….”, – зазначив журналіст.

Братущак також підкреслив, що ситуація свідчить про те, що у команді Володимира Зеленського не існує монолітності.

“Але ця історія говорить іще дещо. Монолітності у Зе-команді немає. Існують різні крила, які конкурують між собою. Тут варто нагадати, що заява “нам журналісти не потрібні” належить Богдану. А з проханням до журналістів сьогодні звернувся Єрмак. І це не гра у доброго та поганого поліцейського. Це гра у протистояння один з одним. Через журналістів. Далі може бути цікавіше. Одні друзі Зеленського можуть допомогти журналістам виявити, що за анонімними телеграм-каналами стоять інші друзі Зеленського. І це у протистоянні двох крил Банкової може зіграти значно сильніше, ніж би Баканов мовчки та таємно від суспільства поклав папочку на стіл Зеленському. І яксоь так співпало, що одне поважне інтернет-видання анонсувало матеріал про телеграм-канали. Кажуть, там буде бабах…”, – підсумував журналіст.

Нагадаємо, раніше журналістка та телеведуча Яніна Соколова заявила, що проросійські Telegram-канали опосередковано контролюються чинною українською владою.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

1 день тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

1 день тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

1 день тому