Новини

Помер прикарпатський журналіст і телеведучий Ярослав Гнесь

На 69-му році життя відійшов у вічність відомий прикарпатський журналіст і телеведучий Ярослав Гнесь.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, пише Четверта студія.

“Трагічна звістка! Відійшов у вічність Ярослав Гнесь… Відомий прикарпатський журналіст, телеведучий, покинув нас вчора вночі на 69 році життя…”, – написав Руслан Марцінків на своїй фейсбук-сторінці.

Панахида за журналістом відбудеться сьогодні о 20:00 в Будинку смутку. Похорон – завтра о 12:00 у рідному селі Ярослава Гнеся – Узині.

Довідка. Ярослав Гнесь – Заслужений журналіст України, член національної спілки журналістів України та член правління і секретаріату обласної спілки. Народився 2 січня 1953 року в с. Узин на Івано-Франківщині. Ще зі шкільних років любив писати, дописува в районну газету “Вперед”. Навчався на факультеті журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка.

Після закінчення університету працював редактором програм Чернівецького обласного телерадіокомітету, старшим редактором Івано-Франківського облтелерадіокомітету, головним редактором на телебаченні “402 канал”. Стажувався в США.

З 2003 року працював на обласному телебаченні “Галичина”. Його творчі доробки були переможцями різних республіканських та міжнародних конкурсів.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

14 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

14 години тому