Новини

Помер лідер фанатського руху “Карпат” Андрій “Шеф” Булавка

У неділю, 13 жовтня, перестало битись серце відданого футбольного фаната  львівського клубу “Карпати” та збірної України, а також біатлону Андрія “Шефа”  Булавки.

Про це повідомили у ФК “Карпати”, передає Четверта студія.

У клубі зазначаються, що у фанатському русі “Автофани” львівських “Карпат” перебував з 2006 року і фактично з цього ж моменту був одним з його лідерів.

За його плечима багато виїздів як за рідний футбольний клуб, так і за збірну України, футбольну та біатлонну, як просторами рідної неньки, так і на міжнародній арені. Завжди долучався, як один з організаторів, до міжнародного фанатського турніру Єврофан та до футбольних турнірів від фанатського руху “Автофани“, – йдеться у повідомленні.

Також зелено-білі додають, що з початку повномасштабного вторгнення Андрій Булавка брав активну участь у волонтерській діяльності в допомозі військовим та цивільному населенню, які постраждали від російської агресії.

Парастас за чоловіком був у понеділок 14 жовтня о 19:30 в каплиці Храму Різдва Пресвятої Богородиці, на Сихові, майдан святого Івана Павла ІІ папи Римського, 1.

У фейсбук друг Андрія Булавки, Андрій Манько додав, що померлий був випускником географічного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка.

“Зелено-білих тобі хмаринок, брате… 15.10.2024 о 9.00 відправа в капличці і виїзд в село Роснівка для поховання, похорон о 12:00 село Роснівка (для всіх бажаючих буде організовано транспорт)”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик