Новини

Польща повідомила про двох травмованих військових після спроби прориву кордону мігрантами

У Прикордонній службі Польщі повідомили про двох травмованих військових після того, як вночі кілька груп мігрантів спробували прорватися через кордон з Білорусі.

Як повідомляє PAP, про це сказала речниця Анна Міхальська, пише Четверта студія.

Всього за добу спробували нелегально перетнути кордон понад 70 людей.

Найсерйозніший інцидент стався вночі біля села Черемха. За словами речниці, мігранти кидалися камінням, яке й призвело до травмування двох військових. Одному камінь влучив в коліно, іншому в лице. Один з травмованих після надання допомоги вже повернувся на службу.

Близько 40 мігрантам з найбільшої групи вдалося перетнути кордон, їх затримали і видворили назад на лінію кордону. Ще у двох випадках групи налічували 20 та 11 осіб, їм прорватися не вдалося.

Як відомо, після найбільшого загострення міграційної кризи на кордоні Польщі й Білорусі місяць тому, коли біля пункту пропуску зібрались кілька тисяч мігрантів, ситуація заспокоїлася, Білорусь переселила мігрантів з табору у логістичний центр неподалік від кордону.

Проте і після того польські прикордонники щодня фіксують нові спроби нелегально потрапити в країну. Також в країні регулярно затримують чергових водіїв, що допомагали мігрантам продовжити мандрівку вглиб ЄС.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

18 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

18 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

18 години тому