Новини

Поліція закликає владу Львівщини «негайно вирішити спірні питання» із вугільним підприємством (ВІДЕО)

Правоохоронці затримали 28 правопорушників, їх було доставлено до відділку поліції, де встановили їхні особисті дані і відпустили. Під час заходів з розблокування руху учасники акції блокування завдали тілесних ушкоджень вісьмом правоохоронцям.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Очільник поліції Львівщини Василь Віконський закликав представників органів місцевого самоврядування та керівництва вугільного підприємства у зв‘язку «негайно вирішити свої спірні питання».

«Враховуючи, що питання переросло в політичну площину, звертаюся до місцевої влади та керівництва вугільного підприємства негайно вирішити свої спірні питання. Поліція розблокувала шляхи, тепер ви повинні знайти вирішення проблеми. Запрошені до поліції громадяни будуть встановлені, порушники оштрафовані і всіх їх відпустять», – наголосив Василь Віконський.

Як повідомляє «Над Бугом», на місці події, яка відбувалася біля Соснівки, побували  депутати ВР Ю.Камельчук та М.Бондар.

Як  повідомлялося, у Сокальське відділення поліції  21 вересня надійшла заява від керівництва одного з вугільних підприємств району про те, що в селі Сілець на залізничній колії станції “Соснівка” невідомі особи здійснюють блокування вагонів, завантажених вугіллям, чим наносять суттєву фінансову шкоду підприємству.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.279 (блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) КК України. Санкція статті передбачає від двох до п’яти років позбавлення волі.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині фермерським господарствам виділили 1,4 млн грн

рішення підтримала обласна комісія із визначення одержувачів пільгових кредитів суб’єктам підприємництва, серед засновників яких є…

2 години тому

Шмигаль наполягає на економічному бронюванні

Нардеп розповів подробиці

3 години тому