Новини

Поліція Львівщини відреагували на 1133 повідомлення від громадян

За минулу добу, 12 вересня, поліцейські Львівщини відреагували на 1133 повідомлення від громадян – пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

Усі вони опрацьовані – правоохоронці виїжджали на виклики та надавали необхідну допомогу.

Поліцейські дякують громадянам за пильність та нагадують: якщо ви помітили підозрілих осіб або виявили потенційно вибухонебезпечний предмет, телефонуйте на оперативну лінію 102 – поліцейські Львівщини готові відреагувати негайно.

Крім того, якщо ви помітили безпілотник, ракету чи літак, не викладайте фото чи відео у соцмережі, натомість повідомте про це у спеціальний чат-бот «Щось летить» у месенджері Телеграм.

Також правоохоронці закликають громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги – коли чуєте сирену, зберігайте спокій та йдіть в укриття. Будьте відповідальні за своє життя та життя близьких!

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

50 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

55 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому