Новини

Плотницький покинув ЛНР – ЗМІ

У четвер, 23 листопада, в окупованому Луганську бойовики посилили охорону будівлі колишньої Луганської облдержадміністрації, де перебував ватажок “ЛНР” Ігор Плотницький. Водночас знято оточення в районі лялькового і російського драмтеатрів.

Відомо, що  в кортежі також перебували так званий “керівник адміністрації” Плотницького Ірина Тейцман, “голова ДТРК “ЛНР” Анастасія Шуркаєва та інші.

“Урядові” будівлі при цьому досі оточені озброєними людьми, серед яких, імовірно, співробітники “МВС ЛНР” і “міністерства держбезпеки” сусідньої “ДНР”, – інформує “Новая газета“.

Нагадаємо, в окупованому Луганську 21 листопада виникли розбірки між проросійськими терористами. Люди у військовій формі без розпізнавальних знаків оточили центр міста. “Міністр внутрішніх справ” “ЛНР” Ігор Корнет, якого ватажок бойовиків Плотницький усунув від посади, влаштував у псевдореспубліці “військовий переворот”.

Президент України Петро Порошенко у зв’язку із загостренням ситуації в Луганську скликав позачергове засідання Військового кабінету Ради національної безпеки і оборони України, під час якого заявив, що Збройні сили України готові до будь-якого розвитку подій для забезпечення безпеки мирного населення.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

54 хв. тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

2 години тому

У Львові злиють в туалет 136 мільйонів гривень

Незабаром місто Львів оплачуватиме роботу транспортних підприємств за кілометр

2 години тому