Підтримка Зеленського стрімко падає, – нардеп (ВІДЕО)

Новини 05 Лютого, 2021 679
Ірина Геращенко. Фото 4studio

Ірина Геращенко. Фото 4studio

Оголошуючи імпічмент президенту України Володимиру Зеленському, який законодавчо неможливий, ОПЗЖ просто прагне підігріти інтерес своїх виборців.

Про це сказала співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко в коментарі телеканалу “Прямий”, пише Четверта студія.

“В законний спосіб ніякий імпічмент президенту сьогодні неможливий. Очевидно, що ОПЗЖ хаотично шукає як залишатися в інформаційному просторі. Вони підшукують різні ініціативи для свого виборця, аби бути помітним. Все ці заяви про імпічмент – це емоційний шум”, – підкреслила політик.

Ірина Геращенко наголосила, що суспільство почало реально оцінювати діяльність президента Зеленського, тому його рейтинг стрімко падає.

“Сьогодні варто говорити не стільки про законодавчий імпічмент. Для будь-якого президента важлива підтримка суспільства, особливо для Зеленського, який звик до аплодисментів і до софітів. Проте сьогодні ми бачимо стрімке падіння рейтингу Зеленського. Він втрачає 10 відсотків за місяць, зокрема з грудня по січень. Це ще не прийшли платіжки, які люди отримають в лютому. Також ще не всіх економічно наздогнав черговий локдаун”, – акцентувала народна депутатка.

“Стрімке падіння рейтингу, де сакралізація цієї команди, яка пройшла на надіях суспільства, що такий собі не системний політик все тут зруйнує і побудує рай на землі, все це і б’є по його суспільній легітимності”, – додала вона.

Коментарі

Позначки: , , ,