Новини

Підлеглі Садового знову залізуть у кишені водіїв

У Львові хочуть скоротити час безкоштовного паркування в неробочий час та скасувати право безкоштовної посадки-висадки пасажирів. Відповідне рішення, сьогодні повинна була розглянути комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики.

Як пише “Четверта студія», про це повідомляє «Гал-інфо».

Як зазначено в проекті рішення, управління транспорту ЛМР пропонує внести зміни у додаток до ухвали Львівської міської ради від 29.12.2011 № 1072 “Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у м. Львові“.

Зокрема рекомендується, змінити терміни видачі дозволів на право на влаштування та обслуговування майданчиків для платного паркування транспортних засобів на спеціально визначених земельних ділянках. Планується видавати дані дозволи на 5 років. Нагадаємо зараз передбачена видача дозволів на 2 та 3 роки.

Також управління транспорту рекомендує змінити режим роботи майданчиків для платного паркування на відведених паркувальних майданчиках, продовживши їх роботу з 19 до 20 години.

Ще одне з покращень, яке запланували транспортники Львова, скасувати можливість безкоштовної посадки-висадки пасажирів терміном до 5 хвилин та  для завантаження-розвантаження вантажу на місцях відведених паркувальних майданчиків.

Комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики відклала розгляд даного питання через неявку на засідання керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва.

Як повідомлялося, з березня у Львові почали діяти нові тарифи на паркування транспортних засобів.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Мер Червонограда зобов’язав керівників підприємств оновити особисті дані у додатку Резерв+

Міністерство оборони України запустило мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників і резервістів, який доступний для…

51 хв. тому

У Львові тролейбуси №24 та №31 виїхали на рейси у звичному режимі

Аварійні роботи завершили вночі

1 годину тому

Основні зміни, які чекають на військовозобов’язаних

Новий закон про мобілізацію

2 години тому