Новини

Підлеглі Садового вірять, що львівʼяни справляться за 40 хвилин

Пересадка: як користуватися 

У громадському транспорті тестово запрацювала безоплатна пересадка для студентських ЛеоКарт.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівавтодор.

Уже незабаром ця опція буде доступною і для всіх інших власників транспортних карток. Як здійснювати пересадку без додаткової оплати протягом 40 хв – розповідаємо далі.

🔹При вході у салон завалідуйте свій проїзд транспортною ЛеоКарт. Після цього впродовж наступних 40 хв у вас є можливість здійснювати безкоштовні пересадки у будь-які інші транспортні засоби. 

🔹 Валідація при здійсненні пересадки у кожному наступному транспортному засобі є обов’язковою. Якщо пересадку не зареєструвати через валідатор – вона не відображатиметься у системі е-квитка і контролери ЛКП “Львівавтодор” її не побачать при перевірці валідацій. Відповідно пасажир ризикує отримати штраф за безквитковий проїзд. 

🔹Для реєстрації пересадки, як і при звичайній валідації проїзду, необхідно прикласти транспортну картку до зчитувача у нижній частині валідатора. Підтвердженням успішної реєстрації пересадки також є зелена галочка на екрані валідатора та напис “Вхід зареєстровано”. 

🔹Кількість пересадок необмежена. Ви можете пересідати енну кількість разів на різні види транспорту, але не пізніше ніж 40 хв з моменту першої валідації. Тобто пасажир може реєструвати стільки пересадкових квитків, скільки встигне за цей проміжок часу.

🔹Тривалість поїздки з усіма пересадками не обмежується 40 хв. Це час, протягом якого пасажир може безкоштовно пересісти у наступні транспортні засоби і завалідувати проїзд. 

🔹Безкоштовна пересадка поширюється і на квитки за попутників (але не за багаж). Для цього у кожному наступному транспортному засобі, в який здійснюєте пересадку протягом 40 хв, необхідно валідувати відповідну кількість додаткових квитків за друзів, які їдуть з вами.

🔹Проїзд з усіма зареєстрованими пересадками в іншому транспорті коштуватиме як одна поїздка з ЛеоКарт – всього 13 грн зі загальною транспортною карткою та 6,5 грн зі студентською. Зверніть увагу, при валідації студентською ЛеоКарт за попутників – вартість додаткового квитка становить 13 грн.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Левко Ванькович очолив Львівський палац мистецтв

Конкурс на посаду директора Львівського палацу мистецтв завершився скандалом

52 хв. тому

У Львові пошкоджені люки закривають шинами

Скарга на Гарячу лінію міста Львова

1 годину тому