Під ДБР відбувається акція на підтримку Порошенка

Новини 01 Липня, 2020 1 938
Під ДБР відбувається акція на підтримку Порошенка. Фото: Олег Синютка.

Під ДБР відбувається акція на підтримку Порошенка. Фото: Олег Синютка.

Під будівлею Державного бюро розслідувань проходить акція на підтримку п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка та проти політичних репресій.

Про це повідомляє “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

Усі патріотичні сили в державі мають об’єднатися проти політичних репресій та проросійського реваншу і захистити справедливість, говорять учасники акції
“Сьогодні тут разом з нами духом, серцем і переконаннями ті українські воїни, які на сході захищають нашу Батьківщину. Бо вони сьогодні тут стоять за правду, за державу. Вони сьогодні тут стоять за те, щоб ніхто і ніколи не мав права знущатися над Україною. А ми зібралися тут тому, що символом цього став п’ятий Президент України Петро Порошенко. Коли Порошенка звинувачують у тому, що він віддав наказ на контрнаступ українських військ – для нас це звучить безглуздо. Бо ми розуміємо, що ми крок за кроком зобов’язані звільнити українську територію. Ще більше безглуздо звучить, коли проти Порошенка порушують кримінальну справу за те, що він сприяв створенню Української церкви. Сьогодні йдеться не тільки про Порошенка. Мова сьогодні йде про кожного з нас. Ми стоїмо тут, щоб захистити справедливість. Ми сьогодні тут разом, щоб дуже чітко сказати, що ми разом і до кінця”, – заявив народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

“Звичайно, що Порошенко в Зеленського перед очима стоїть, бо він розуміє, що був справді Президент, який розбудовував країну, армію, захищав українську мову. І воно тисне йому на голову. А як воно тисне на голову Путіну? Вони розуміють, що поки ми всі разом, їм нас ніколи не здолати. Ми тут стоїмо за те, щоб ніхто у нас країну не забрав”, – зазначив колега Синютки Микола Княжицький.

Народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Ахтем Чийгоз наголосив: “Нас багато, і вони цього бояться. І зараз це – клони Поклонської, Аксьонових, клони тих, для кого зрада – це їхнє життя. Вони нічого не поважають, що пов’язане з Україною. Я чітко знаю, що ми їх переможемо. Але треба швидше це робити, тому що вони щодня здають Україну. Коли я був у в’язниці, я говорив що Порошенко – мій президент, тому що я бачив, як вони його бояться, тому що він не зраджував Україну. А сьогодні, коли я намагаюсь казати «президент України”, – у мене ніяк язик не повертається. Тому що бути президентом України – це в першу чергу поважати і битися за Україну”.

Коментарі

Позначки: , ,