Новини

Під час масштабної пожежі біля Львова згоріло 10 автомобілів (ВІДЕО)

Під час масштабної пожежі у селі Чишки, що біля кільцевої дороги Львова,  згоріло 10 автомобілів,ще три автівки пошкоджено вогнем.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 30 серпня о 13:49, надійшло повідомлення про пожежу  в с. Чишки на території ПП “Бізнес-Інтер-Груп”.

Пожежа виникла в піднавісі розміром 40×15 м, критому металевою бляхою. Вогнем знищено відкритий склад з сировиною (розчинники, лаки, фарби), дах одноповерхової цегляної виробничої будівлі, розміром 12×72 м, адміністративну частину адміністративно-офісної будівлі, розміром 60×28 м, 6 легкових автомобілів та 4 вантажних. Вогнем пошкоджено 3 легкових автомобілі.

Внаслідок пожежі отримав термічний опік спини, грудної клітки, верхніх кінцівок, обличчя, шиї ІІ-ІІІ ступеня громадянин 1980 року народження, який самостійно звернувся за медичною допомогою в лікувальний заклад м. Львова.

Львівським обласним лабораторним центром МОЗ України здійснено лабораторний аналіз проб повітря, взятий в районі с. Чишки та с. Дмитровичі. За результатами аналізу перевищення граничних показників концентрації шкідливих речовин у повітрі не виявлено.

Як повідомляє ДСНС України, 30 серпня о 13 год. 49 хв. у с. Чишки Пустомитівського району на території ПП «Бізнес-Інтер-Груп» виникла пожежа. О 18 год. 17 хв. пожежу ліквідовано на загальній площі 4 тис. 550 м2.

До гасіння залучалося 143 чоловіка особового складу та 31 одиниця техніки ДСНС.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Як уточнили у Нацполіції області, внаслідок пожежі постраждав та був госпіталізований 39-річний мешканець Пустомитівського району. За попередньою інформацією лікарів, у чоловіка діагностували опіки голови, тулуба та верхніх кінцівок.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі.

Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

У центрі Львова зникло світло (ВІДЕО)

Вулиці Львова поринули у темряву

7 години тому

У Львові горіло сміття Садового (ВІДЕО)

Перед черговим кредитом на Пластову

13 години тому

Гончаренко закликав скликати позачергову Раду

Через ситуацію на Харківщині

13 години тому