Новини

Петро Порошенко відбув до Великої Британії

Петро Порошенко відбув до Великої Британії, де реалізує масштабний проект із забезпечення Збройних сил України вкрай необхідними засобами.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці політичної партії “Європейська солідарність”, пише “Четверта студія”.

Нагадаємо, 26-28 червня Петро Порошенко перебував у Берліні, де на запрошення голови Міжнародного демократичного союзу (IDU), колишнього прем‘єр-міністра Канади Стівена Харпера взяв участь у Форумі IDU в якості ключового спікера та спеціального гостя. Порошенко також провів низку зустрічей з німецькими урядовцями, політиками та депутатами Бундестагу.

“Минулого тижня пікапи Mitsubishi L200, куплені коштом волонтерів ГО «Справа Громад», ГО «Res_Publica. Брати по Зброї» та Фонду Порошенка, були передані військовим на півдні та сході України, зокрема, у Бахмуті на Донеччині”, – йдеться у повідомленні.

Підтримка Збройних сил України – наразі пріоритет благодійної діяльності Петра Порошенка. З 24 лютого на потреби армії витрачено понад 400 мільйонів гривень.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Верховна Рада збирається заборонити публікувати в Реєстрі судові рішення стосовно мобілізації та військового обліку

Вочевидь, у разі прийняття законопроекту, громадськість не зможе дізнатися, яка практика складається з питань мобілізації…

51 хв. тому

У Зеленського вперше заговорили про мир

Саміт стане платформою для діалогу щодо шляхів досягнення всеохопного, справедливого й тривалого миру для України

1 годину тому