Новини

Перша реакція громади Львівщини на звернення Президента

Мешканці Львівщини відреагували на пропозицію жителям області вибрати серед трьох претендентів майбутнього голову обласної державної адміністрації, яку оприлюднив Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці у Facebook.

Однак, як зазначив голова Громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш, «до кого звернувся Президент України – до мешканців Львівщини чи до «мешканців» Фейсбуку?»

«Володимир Зеленський хочу вам нагадати, що більшість жителів нашої області не користується інтернетом! Хочете почути думку, нас, простих людей, то вимкніть соціальні мережі та зробіть відкритий, прозорий та публічний конкурс із зрозумілими критеріями відбору, чого ми і вимагаємо. Українцям потрібна сильна, квітуча та заможна держава не у «Фейсбуці», а у реальному житті!», – зазначається у дописі.

Андрій Болюбаш акцентував, що «хочете знати правду про кандидатів на стратегічні посади Львівщини, то нехай кожен пройде поліграф перед громадськістю Львівщини, а той «слуга», що відмовиться, вочевидь, прислуговує чужому народу. Ми допоможемо вам. Народ – це влада!».

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський назвав трьох претендентів на посаду голови Львівської ОДА.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

2 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

6 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

15 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

15 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

15 години тому