Перестало битися серце легендарного тренера львівських “Карпат” Юрія Дячука-Ставицького

Новини 24 Червня, 2020 404

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Під його керівництвом «Карпати» стали першим представником першої ліги, який дібрався до півфіналу Кубка України

Сумна звістка надійшла для львівського та українського футболу. На 74-му році життя після важкої тривалої хвороби перестало битися серце Заслуженого тренера України, колишнього головного тренера «Карпат» Юрія Михайловича Дячука-Ставицького.

Як пише “Четверта студія”, про це сьогодні, 24 червня,  повідомив на своїй сторінці у ФБ журналіст Юрій Назаркевич.

Під його керівництвом «Карпати» стали першим представником першої ліги, який дібрався до півфіналу Кубка України. У цьому ж 2006 році «зелено-білі» при Юрію Михайловичу після дворічної перерви повернулися до Прем’єр-ліги. За плечима цієї людини-професіонала також багатогранний досвід роботи на посаді віце-президента відроджених у 1989 році «Карпат», генерального і спортивного директора, керівника розвитку дитячо-юнацького ФК «Карпати».

Загалом Юрію Михайловичу довелося попрацювати на різних посадах – і головою спортивного клубу та районного спорткомітету, і завучем СДЮШОР «Карпати», і в колективах фізкультури, і в командах майстрів другої, першої та Прем’єр-ліги. Крім свої високопрофесійних та організаторських здібностей Юрій Михайлович назавжди запам’ятається і своїми добрими людськими якостями та характером.

Колектив ФК «Карпати» висловлює щирі співчуття родині та друзям покійного Юрія Михайловича Дячука-Ставицького.

Інформація про місце і час парастасу, похорону буде повідомлена додатково.

 

Архівне відео

Коментарі

Позначки: , , ,