Новини

Палац Хоткевича запрошує на онлайн-концерт «Зроби cOver Хоткевича!»

22 квітня о 20:00 год у Палаці Хоткевича відбудеться онлайн-концерт «Зроби cOver Хоткевича!». Мета заходу – збір коштів на платформі «Велика ідея» для облаштування нижнього поверху галереї «ХотАртХол» палацу, де митці зможуть експонувати мультимедійні мистецькі дебюти.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

Концерт відбудеться за участю виконавців Соломії Чубай, Ігоря Гнидина, Анастасії Литвинюк та Андрія Кохана. Модератор події – Володимир Бєглов.

Організатори події: Палац Хоткевича, ГО «Львівський культурний центр», галерея «ХотАртХол», Соломія Чубай, Офіс «Львів – місто літератури ЮНЕСКО», Shockolad, ГО Освітній центр з прав людини, Львівська кінокомісія.

«Ми віримо, що тільки згуртовані громади здатні подолати зовнішні загрози, а долучаючись до створення творчого простору, сприяють культивуванню вільної особи, яка здатна приймати самостійні рішення та брати на себе відповідальність. Так формуються відповідальні спільноти, суспільна довіра, на основі взаємодопомоги та емпатії», – зазначають організатори заходу.

Завдання події «Зроби cOver Хоткевича!» – закумулювати ⅛ частину від загальної суми спільнокошту, тобто 10000 тисяч гривень.

Долучитись до марафону збору коштів для створення галереї «ХотАртХол» та оновленої версії Палацу Хоткевича можна за посиланням: https://cutt.ly/XviGIIy

Більше деталей про подію – тут.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

3 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

3 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

3 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

3 години тому