Новини

П’яні розваги: у Червонограді невідомі кидали у собак петарди

У Червонограді невідомі кидали петарди у собак.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці спільноти «Підслухано в Червонограді» у ФБ.

«Якщо пекло існує, то в ньому має бути окремий поверх для виробників і споживачів петард, салютів, фейєрверків. І ця нечисть має обмінюватися між собою “празнічнимі услугамі”.

Вчора ввечері, орієнтовно в 22.00, в районі Універмагу на Стуса неповнолітнє п’яне чмо кинуло під собаку петарду. Собака зірвалася з поводка і зі скавчанням побігла в двір. Ніч пошуку результату не дала.

Я не виключаю, що вона поверталася в двір, під під’їзд, але двері були зачинені (добрі люди зачиняли кілька разів, коли я залишала відчиненими).

Якщо ви побачите, притримайте і задзвоніть 0677574615. Не агресивна, контактна, відкликається на кличку Сара. Два ошийники – від паразитів і світловідбивний. Має ледь помітний шрам після стерилізації.

Подивіться у своїх під’їздах – могла заскочити у будь-який, де відчинені двері. Буду вдячна за допомогу та інформацію», – зазначається у дописі.

Згодом, користувачі соцмереж повідомили, що власники  розшукали собаку.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області, цього ж дня п’яний турист вчинив стрілянину центрі Львова.

«Патрульні виходячи з нічного магазину на проспекті Шевченка почули звуки подібні на постріл. Вони побачили чоловіка з предметом схожим на пістолет Форт-17Р у руках. Чоловік поводився агресивно і перебував у стані алкосп’яніння. Його затримали та викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції.

У 37-річного мешканця іншої області виявили пристрій для відстрілу гумових куль Форт 17Р, а також два магазини, в якому знаходились 16 патронів, а також, ще 6 в стволі пістолета і патрон в патроннику.

Чоловіка супроводили до відділку поліції. Там на нього дільничний склав протокол за ст. 174 (Стрільба з пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях) КУпАП.

Зброю вилучили до рішення суду», – зазначається у повідомленні.

Скриншот ФБ
Скриншот ФБ

 

Якщо пекло існує, то в ньому має бути окремий поверх для виробників і споживачів петард, салютів, фейєрверків. І ця…

Опубликовано Підслухано в Червонограді Пятница, 1 января 2021 г.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Американські євреї зреагували на крадіжку лісу в Брюховичах

Йдеться про 19,1 га унікальної лісової території, що між вулицями Ряснянська – Незалежності України у…

5 години тому

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

18 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

18 години тому