Новини

Отруту могли нанести на спідню білизну Навального, – експерт

Російського опозиціонера Олексія Навального могли отруїти розчином А-242. Про це заявив один з творців отрути “Новачок” Володимир Углєв в інтерв’ю The Insider у четвер, 3 вересня, пише Четверта студія з посиланням на myc.news.

“З Новачків це може бути розчин твердого аналога А-234, а саме, твердого А-242, плюс додавання якоїсь більш швидкодійної речовини, що приховує симптоми. А-242 за своїми токсикологічними властивостями є 100-відсотковим аналогом А-234, але оскільки в нормальних умовах – це тверда речовина з температурою плавлення близько 96 градусів, то сам по собі він практично безпечний”, – сказав Углєв.

Як вважає розробник, отруту могли нанести на спідню білизну Навального.

“Мені чомусь здається, що Олексію його (Новачок – ред.) нанесли на спідню білизну. Якби хтось помацав цю пляму, то міг би теж отримати якесь ураження. Кричав же хтось із поліції, можна отримати ураження від Навального “, – продовжив Углєв.

При цьому між зіткненням з Новачком і його активною дією проходить кілька годин, говорить розробник.

“Якщо це шкірно-резорбтивне ураження, то кілька годин. Але знову ж таки, все залежить від дози отруйної речовини, яка своєю чергою залежить від розміру площі зіткнення зараженої тканини зі шкірою”, – підсумував Углєв.

Напередодні уряд Німеччини заявив, що Навального отруїли Новачком. Тести, проведені в німецькій лабораторії, виявили сліди “хімічної нервово-паралітичної речовини групи Новачок”.

Потім в РФ назвали отруєння Навального втручанням у внутрішні справи. Західні ЗМІ активізувалися відразу після появи інформації про погане самопочуття Навального, нагадав член Ради Федерації.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

3 хв. тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

7 хв. тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

31 хв. тому