Новини

Освітяни Львівщини підтримали Порошенка і закликали усіх прийти на вибори (ВІДЕО)

Освітяни Львівщини підтримують проведення реформи освіти, зокрема створення Нової української школи та розвитку інклюзивної освіти. Саме тому, переконані, уже розпочату реформу потрібно не тільки зберегти, але і розвинути й можливо це за умови, якщо Президент Порошенко буде обраний Главою держави на другий термін, а його дружина і надалі займатиметься питаннями розвитку інклюзивної освіти.

Звернення від колективів шкіл різних районів області оприлюднили сьогодні, 18 березня, на прес-конференції у Львові, повідомляє кореспондент “Четвертої студії“.

“У ці важливі для України дні кожен із нас робить свій вибір: хтось на користь низьких тарифів і кабальної залежності від Росії, а хтось – на користь гідного життя – свого, своєї родини і України. Тому ми звертаємось до Вас із проханням проголосувати за президента Петра Порошенка”, – йдеться у зверненні, яке підписали багато педагогічних працівників області.

У документі також зазначається, що критичне мислення і деструктивна критика – це різні речі, тож, кажуть, педагоги, зараз недопустимо вестись на популістичні гасла та обіцянки деяких кандидатів.

“Я боюсь, щоб ми не зробили того, що зробили у 2010 році: щоб не було кроку чи навіть кілька назад, тому, говорячи у себе у колективі, ми дійшли єдиного висновку, що зараз альтернативи діючому Президенту Петру Порошенку в Україні немає”, – каже директор НВК «Загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» с. Комарно Радехівського району Іван Вовк.

Директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Замочок Жовківського району Надія Гавло додає, що дискусії щодо діяльності Нової української школи потрібно проводити і надалі, але “ми повинні підтримати нашого Президента та ті реформи, які уже розпочались”.

“У нас є така влада, яка завжди нас почує і підтримає”, – додає Надія Гавло.

Освітяни Львівщини підтримали Порошенка і закликали усіх прийти на вибори

Освітяни Львівщини підтримали Порошенка і закликали усіх прийти на вибори

Освітяни Львівщини підтримали Порошенка і закликали усіх прийти на вибори

Освітяни Львівщини підтримали Порошенка і закликали усіх прийти на вибори

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

У Львові через марафон перекриють вулицю

як курсуватиме громадський транспорт

22 хв. тому

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

1 день тому