Оприлюднено тарифи на опалення для Нового Роздолу та Новояворівська

Новини 05 Грудня, 2019 939

Актуальні тарифи на опалення у двох проблемних точках Львівщини опублікували на своїй сторінці у Facebook Нафтогаз Тепло, інформує 4studio.

“В Новояворівську встановлено тарифи на послуги з постачання теплової енергії на рівні минулорічних, встановлених ще для ПП «Гарант Енерго М», – для населення 1244,31 грн/Гкал або 29,13 грн/кв.м.

В Новому Роздолі тарифи також залишились на рівні минулого року – для населення в розмірі 1223 грн/Гкал або 31 грн. 96 коп. за 1 кв.м. опалювальної площі.

Тарифи на теплову енергію для бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів також залишились на минулорічному рівні.

Нарахування за спожиті послуги здійснюється за показниками будинкових (чи поквартирних) теплових лічильників (у кого вони є), отож хвилюватися за те, що доведеться платити за не надані послуги – не варто.

В будинках, де не проводиться облік теплової енергії з використанням теплового лічильника обсяг споживання теплової енергії визначається за встановленим законодавством порядком у відповідності до площі квартири”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,