Оля Полякова засунула в горло метрову ковбасу (ВІДЕО)

Новини 09 Липня, 2021 624
Оля Полякова у сріблястому боді засунула в горло метрову ковбасу в новому кліпі

Оля Полякова у сріблястому боді засунула в горло метрову ковбасу в новому кліпі

Артистка випустила відео на трек “Взрослая девочка”.

Українська співачка Оля Полякова, яка днями відповіла на слова Валерія Меладзе, що вона фрік, випустила чергову кумедну відеороботу.

Про це повідомляє ТСН, пише “Четверта студія”.

Артистка представила новий кліп на запальну композицію “Взрослая девочка”. Сюжет відео і пісні – про те, що в потоці справ і життєвих турбот потрібно берегти свою внутрішню дівчинку: піклуватися про неї, пестити й регулярно вигулювати.

Крім того, відео втілює у собі мрію кожного артиста: наплодити своїх клонів і підраховувати прибуток, забувши про труднощі гастрольного графіку та “життя на колесах” по розбитих дорогах.

Над найекспериментальнішим кліпом співачки працював Любомир Левицький — знаменитий український режисер, що працює в Голлівуді. Левицький не спеціалізується на музичних відео, але для Полякової зробив виняток. Режисер створив технічно складну, амбітну роботу, головну роль в якій виконала зірка комедійної франшизи “Скажене весілля” Інна Приходько.

Над піснею працювали Дмитро Сисоєв — постійний співавтор Олі, відповідальний за її хіти “Лед тронулся” і “Эй, секундочку”, та відомий український музикант Мирослав Кувалдін.

Коментарі

Позначки: ,