Новини

Олександр Лабецький із лютого працював у Палаці мистецтв аж вісім днів

У Львівській обласній раді триває один із найцікавіших конкурсів на посаду – директора Палацу мистецтв.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал “Політичний треш”.

“Проблема з конкурсом на посаду директора Палацу мистецтв набагато глибша, ніж відсутність адекватних кандидатів.

Найбільша проблема в тому, що обирати найбільш адекватного серед неадекватних кандидатів будуть не менш неадекватні члени конкурсної комісії.

Ні для кого не секрет, що зараз там відбувається батл між одним кандидатом від “Голосу” і трьома кандидатами від “ЄС”. Єесівці найбільше топлять, звичайно, за Лабецького, але Катерину Кеньо, яка була головою фракції “ЄС” у Львівській обласній раді попереднього скликання, ми б не списувати з рахунків.

Про членів конкурсної ради, які вигідні “Голосу”, написав голосистий депутат Хобзей (на скрінах в попередньому дописі). Але під Лабецького теж активно делегували членів в цю комісію. Не повірите, але сім ГОшок пропонували включити до складу конкурсної комісії депутатку-єесівку Ірину Супрун. Але жереб для неї не був позитивним, тому в комісію вона не потрапила.

Але пройшов такий собі адвокат Ігор Седлецький, представник нікомуневідомої ГОшки “Фольк самоцвіти”.

Чули про таку? Бо ми – ні. Банальна організація-ноунейм без сторінок в соцмережах та якоїсь діяльності. В принципі, як і більшість з тих семи, які висували Супрун.

Але сам Седлецький дуже цікавий персонаж. До минулого року він офіційно за трудовим договором працював у Палаці мистецтв. Разом із Лабецьким, який досі числиться там заступником з економічного розвитку, хоча на роботі від лютого був аж 8 днів, решта – у відпустках і лікарняних.

Більше того, адвокат Седлецький досі має тісні зв’язки з Лабецьким. Вони разом працюють в ГО “Нескорені”, про що публічно пишуть в соцмережах цієї організації.

Є ще в комісії дуже цікава представниця організації “Надсяння”, яку очолює Соломія Риботицька – депутатка облради від тої ж партії “ЄС”, котра не вміє прочитати свої виступи на сесії з листочка і публічно вітає з днем народження свого кота.

До речі, за нашою інформацією, половина працівників Палацу мистецтв – це партійці-єесівці, яких безхребетний екскерівник Палацу Візняк пачками працевлаштовував. А це небагато-немало 30 осіб.

Такі собі львівські Авгієві стайні”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик