Новини

Оксана Марченко запевнила, що разом з Медведчуком вже в Україні (ВІДЕО)

Кума Путіна і дружина нардепа від партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука Оксана Марченко повідомила, що вони вже повернулися додому. За її словами, під час обшуків в будинку подружжя було у від’їзді.

Про це вона написала на своїй Instagram-сторінці, пише “Четверта студія” з посиланням на ТСН.

“Перебуваючи на відпочинку за межами Києва, вчора ми дізналися, що в нашому будинку і офісі чоловіка – обшуки… Якось недобре, знаючи, що ми у від’їзді, прийшли ці люди. Бог з ними – вони виконавці. Сподіваюся, вас приймали привітно… Ми, звичайно, повернулися додому”, – написала вона.

Судячи з попереднього допису дружини Медведчука, подружжя, ймовірно, перебувало на хорватському острові Хвар – курорті на Адріатичному морі.

У день, коли Віктору Медведчуку підписали підозру в держзраді, його дружина Оксана Марченко поділилася в Instagram світлинами краєвидів природи і зазначила геотег “Хорватія”, а сам допис присвятила тому, що “через нескінченну метушню і цифровізацію життя ми дуже багато втрачаємо з поля зору”.

Нагадаємо,  Ірина Венедіктова підписала підозру в держзраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку. Вона наголосила, що слідство і прокурори на сьогодні отримали достатньо підстав для зміни їх статусу із свідків на підозрюваних.

Віктора Медведчука, якого підозрюють у державній зраді, шукають правоохоронці. Його однопартійці ж стверджують, що він в Україні.

До будинку Медведчука 11 травня прийшли з обшуком силовики СБУ. Перевіряють помешкання, яке розташоване на вулиці Монтажників в Києві і котре пов’язують з кумом Путіна Медведчуком.  Зокрема, у Службі безпеки підтвердили зазначеним виданням, що обшуки дійсно відбуваються.

 

Коментарі

Кенцало Юра