Новини

Обшуки в Омеляна – це чергова «червона лінія», яку перейшов Зеленський, – заява ЄС

Зеленський і його кишенькове ДБР зовсім пустилися берега й перейшли до практики Дзержинського-Берії – відвертого пресингу яскравих опонентів режиму. Про це йдеться у заяві пресслужби партії «Європейська Солідарність», пише Четверта студія.

Практика незаконних слідчих дій, стежень, підслуховувань, обшуків за надуманими справами, які завжди чомусь проводяться о шостій ранку, стає нормою. Прикметно, що Державне Бюро Репресій вламується в будинки виключно представників «Європейської Солідарності», яка є єдиною справді опозиційною силою до цього режиму від першого дня президентства Зеленського, бо називає речі своїми іменами: реванш – реваншем, здачу країни – здачею країни Кремлю, популізм – популізмом, бездарність і непрофесійність – непрофесійністю.

Сьогодні о шостій ранку Зеленський перейшов чергову «червону лінію». ДБР увірвалося в будинок до Володимира Омеляна, де політик мешкає разом з родиною і маленькими дітьми. Раніше саме так діяло Державне Бюро Репресій під час обшуку в будинку Тетяни Чорновол, вдови героя війни, мами неповнолітніх дітей.

А ще раніше саме так діяли НКВДисти, які завжди приходили з арештами тоді, коли господарі спали. Політична мотивація цих обшуків очевидна – закрити рота та залякати опозицію.

«Європейська Солідарність» заявляє, що жодні репресії режиму не змусять партію відмовитися від своєї мети – побудови вільної успішної України, в якій не буде місця політичним комедіантам та любителям сталінізму.

Пресслужба партії «Європейська Солідарність»

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Фінансова підтримка на закупівлю товарів для потреб Сил оборони: триває акредитація підприємств та волонтерських організацій

Акредитацію реалізовують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки

2 години тому

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

4 години тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

5 години тому