Новини

Новояворівськ і Новий Розділ – без гарячої води під час карантину: Львівська область готується до опалювального сезону

Сьогодні, 24 червня, під головуванням заступника міністра розвитку громад та територій України Наталії Хоцянівської відбулась онлайн-нарада щодо функціонування підприємств теплопостачання та підготовки їх до опалювального періоду 2020-2021 рр. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія.

Відтак, у межах заходу присутні розглянули ряд законодавчих змін, що дадуть змогу врегулювати окремі проблемні питання у сфері надання житлово-комунальних послуг та, після їх прийняття, дозволять їх вирішити. Тим самим створити умови для стабільної і безперебійної діяльності підприємств житлово-комунальної сфери.

Зазначимо, що при підготовці об’єктів господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2020/21 років на Львівщині, плановими завданнями передбачено здійснити ряд заходів, зокрема, у сфері теплопостачання підготувати 1277 котелень, замінити  9,8 км теплових мереж.

Окрім того, у житловому фонді підготувати 18813  будинків. Провести ремонт покрівель у 446 будинках, також підготувати 3127 об’єктів соціально–культурного призначення.

У сфері водопостачання здійснено ремонт та заміну – 28,7 км водопровідних мереж та 10,2км каналізаційних мереж.

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарія Романчука, станом на сьогодні Львівщина виконала 30% запланованих заходів в межах підготовки до опалювального сезону 2020/21 років.

Нагадаємо, міста Новояворівськ та Новий Розділ у Львівській області під час карантину перебувають без гарячої води.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині фермерським господарствам виділили 1,4 млн грн

рішення підтримала обласна комісія із визначення одержувачів пільгових кредитів суб’єктам підприємництва, серед засновників яких є…

55 хв. тому

Шмигаль наполягає на економічному бронюванні

Нардеп розповів подробиці

1 годину тому

Ківалов поранений

Відео

19 години тому