Нова атака на Порошенка – це серйозна підстава Зеленського, – Софія Федина

Новини 23 Травня, 2022 226

У Львові провели акцію для вшанування пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

Нардеп каже, шо Баканов є прихожанином російської церкви

Нова “владна” атака на Порошенка – це серйозна підстава Зеленського, який систематично закликає до єдності. А його “друг” голова СБУ, який є прихожанином скандальної московської церкви в Києві показово атакує лідера опозиції.

Про це пише нардеп Софія Федина, інформує Четверта студія.

«Це підстава країни, бо замість акумулювати ресурс, замість єднати партнерів, замість спільної боротьби за військовополонених, замість спроб усунути блокаду українських портів, замість спільних зусиль щодо недопущення котла коло Сіверодонецька, хто у владних кабінетах працює на внутрішній розвал України.

За словами, фразами, тезами вкидів чітко видно московський наратив, і саме Москві не вигідна єдність влади і опозиції в боротьбі за Україну і за упокій Московії.

Так, Медведчук боїться повертатися в “братскую” страну, і тому говоритиме все, що йому накажуть. Але як би не старалося оточення президента звести наклеп на Порошенка, закопають вони спочатку саме Зеленського. І оскільки Зеленський зараз займає чітку державницьку позицію, він мав би очистити авгієві конюшні свого оточення, яке його ж і дискредитує 

Але водночас цей “вчасний скандал” має відволікти увагу громадян від різкого зростання цін на паливо, скачка курсу долара, невиплат авансів, проблем з тро, трагедії Азовсталі, і змусити громадян забути про ключові питання: чому був розміновпний Чонгар, чому не були готові до вторгнення, чому не було навіть мінімальних оборонних споруд, чому насміхалися над даними закордонної розвідки чотири місяці поспіль, чому московській армії так легко вдалося окупувати значні території України… І цих питань стає все більше», – написала Федина.

Коментарі

Позначки: