Новини

Німеччина надасть 2,8 млн євро на гуманітарні проекти в Україні

“Федеральний уряд надасть фінансування на гуманітарні проекти міжнародної благодійної організації ADRA в Україні також і наступними роками. На 2018 і 2019 рр. Німеччина надала асигнувальні зобов’язання в розмірі 2,8 млн євро” – йдеться у повідомленні посольства Німеччини в Україні. Як зазначили у диппредстваництві, 2016 і 2017 роках робота ADRA вже була профінансована на 1,8 млн євро.

Проект ADRA  надає безпосередню допомогу найбільш постраждалим особам вздовж контактної лінії в Донецькій та Луганській області, зокрема багатьом внутрішнім переселенцям.

“Заходи йдуть на користь переважно людям похилого віку, інвалідам, одиноким матерям/ батькам та багатодітним сім‘ям. Наприклад, ADRA надає термінову допомогу з утеплювального аварійного ремонту і теплоізоляції житла, постачає пальне на зиму та організовує забезпечення чистою питною водою та гігієнічними наборами, зокрема, людей, що перетинають контактну лінію і мають подовгу стояти в чергах” – розповіли в посольстві.

Подальшою складовою проекту є психосоціальний догляд за постраждалими від конфлікту з посттравматичним синдромом, серед яких є багато дітей.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

18 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

19 години тому