Новини

Невдовзі стане відомо хто, коли і куди їде у Львові

Як розповів у коментарі сайту 032.ua в. о. керівника міського управління транспорту Олег Партика, великі сподівання у цьому плані покладають на впровадження електронного квитка.

«Якщо будемо певні, що електронний квиток почне працювати в кінці цього року чи на початку наступного, тоді, відповідно, не буде доцільно проводити обстеження пасажиропотоку, оскільки квиток вже сам визначить кількість людей, які матимуть валідатор», – сказав Олег Партика.

Окрім цього, ситуацію планують дослідити комплексно. Зокрема, в. о. керівника управління транспорту розповів, що звернувся у один з навчальних закладів, аби отримати роз’яснення: як правильно скласти технічне завдання, чи взагалі реально це здійснити і як. Відповіді наразі не отримав. «Щодо коштів, теж поки не орієнтуємось, скільки це буде коштувати, на що просити, як просити. Якщо будуть кошти й відповідне рішення, мусить бути проведений тендер. Такі дослідження тривають не менше 6 місяців», – пояснив Олег Партика.

Слід зазначити, що обстеження пасажиропотоків збираються провести у всьому громадському транспорті Львова і сподіваються, що це дозволить визначити не лише кількість пасажирів, але й подальші дії: кількість транспорту на маршрутах, клас автобусів, графіки руху тощо.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові пролунав вибух

Біля приміського вокзалу о 16:58 львівʼяни могли чути вибух, який стався внаслідок загоряння автівки

4 години тому

Тягнибока нагородили Золотим гербом міста Львова

Депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андрія Тягнибока

4 години тому

У Львові депутати внесли змін у бюджет

Депутати внесли зміни до бюджету розвитку бюджету Львівської громади на 2024 рік

4 години тому

У Львові депутати дали дозвіл на відновлення музею Шухевича

Це територія меморіального музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича, який був знищений внаслідок удару безпілотника рф

5 години тому

У Львові модельєрка Оксана Караванська провела лекцію

Для дружин та дітей захисників організували лекцію модельєрки Оксани Караванської

7 години тому