Новини

Ми не дозволимо КНДР тримати світ у заручниках ядерного шантажу – Дональд Трамп

Президент США Дональд Трамп заявив, що під час Азіатсько-Тихоокеанського турне посилив міжнародну єдність в питанні тиску на режим у Пхеньяні, щоб уникнути подальшого ядерного шантажу з боку Північної Кореї. На цьому він наголосив під час брифінгу в середу за результатами його поїздки, передає власний кореспондент Укрінформу.

“Ми не дозволимо цій кострубатій диктатурі тримати світ у заручниках ядерного шантажу”, – заявив президент США.

Він зауважив, що “закликав всі країни, включаючи Китай та Росію, об’єднатися для ізоляції північнокорейського режиму, розірвати всі торговельні й комерційні зв’язки, поки з його боку не припиняться небезпечні провокації”. Це, за його словами, є ключем до денуклеаризації КНДР. “Ми припинили провальну стратегію “стратегічного терпіння”, і в результаті ми вже побачили важливий прогрес, включаючи нові жорсткі санкції з боку Ради Безпеки ООН”, – наголосив Трамп.

Американський лідер також заявив, що час для північнокорейського режиму збігає, тому США розглядають всі можливі варіанти для відповіді на провокації з боку Пхеньяна.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Фінансова підтримка на закупівлю товарів для потреб Сил оборони: триває акредитація підприємств та волонтерських організацій

Акредитацію реалізовують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки

24 хв. тому

Влада свідомо знищує індустріальний потенціал України, – Тимошенко

«Батьківщина» оскаржуватиме у Конституційному суді закон про знищення індустріального потенціалу України

2 години тому

У Львові маршрутки курсуватимуть до 23 години

Під час комісії транспорту депутати вкотре піднімали питання продовження роботи громадського транспорту у вечірні години

4 години тому