Новини

Навіщо Путін знищує Росію

Російський політолог Дмитро Борисенко розповів, чому Путін знищує Росію. Як пише Четверта студія, про це експерт пише на ресурсі akademiagp.ru.

У статті зазначається, що катастрофічні поразки російської армії в Україні, тисячі вбитих та поранених молодих російських солдатів, загибель флагмана Чорноморського флоту ракетного крейсера «МОСКВА», суворі економічні санкції, спрямовані на знищення економіки Росії.

«Усе це знову і знову змушує замислитися – на кого насправді працює путін», – пише автор.

Він додає, що усі задекларовані збирання російських земель і відновлення великої держави повністю позбавлені будь-якої логіки, «а продиктовані лише бажанням особистого збагачення та збагачення ближнього кола».

«Замість того, щоб тихо і безкровно приєднати Білорусію, яка і так вже формально полягає в єдиній союзній державі з Російською Федерацією, Путін обрав шлях війни з Україною, яка, вочевидь, розтягнеться ще на багато років, що стане для нашої країни новим Афганістаном з наступною катастрофою». – вважає експерт.

Від співпраці з Росією відвертається значна частина міжнародних організацій та економічних структур.

У той же час Україна, скориставшись ситуацією, що обертається на свою користь світову громадську думку, що дозволяє їй отримувати все більшу економічну і військову допомогу, і що найголовніше – швидкими темпами інтегруватися в Західне суспільство, повністю відмежувавшись від російського світу.

«Ні для кого не секрет, що за період правління Володимира Путіна Росія перетворилася науково і технологічно відсталу країну. Незважаючи на величезні нафтові доходи, населення в переважній більшості штучно тримається в злиднях для того, щоб легше було вербувати все нове і нове гарматне м’ясо», – йдеться у повідомленні.

Автор також відзначає, що Путін розмістив у банках західних країн понад 300 мільярдів доларів, зароблених на продажу природних багатств Росії, і відкладених нібито на «чорний» день у Фонд національного добробуту.

«Єдина надія на порятунок Росії – це зміна прозахідного режиму у Кремлі», – резюмує політолог.

Коментарі

Олег Довганик