Новини

Наругу над могилами у Львові вчинила 48-річна жінка

За процесуального керівництва прокурорів Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 48-річній жінці в оскверненні могил осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації (ч. 2 ст. 297 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, 20 жовтня у Львові, на Личаківському цвинтарі у Меморіальному комплексі Героїв України жінка пошкодила надмогильні лампадки та вази з квітами. Мова йде про пошкодження на близько 40 могилах.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців вдалось оперативно встановити особу та її місцезнаходження.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Львівського райуправління №1 Головного управління Нацполіції у Львівській області, оперативний супровід – Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів попрощався із відомою волонтеркою

Та двома захисниками

1 хв. тому

На Львівщині підготували понад 100 генераторів

Першочергово активували опалення в об’єктах соціальної інфраструктури: дошкільних навчальних закладах, лікарнях та школах

1 годину тому