Новини

Нардеп з Львівщини зустрівся з Папою Римським

Україна розширює горизонти співпраці зі Святим Престолом

Про це повідомив нардеп Ростислав Тістик, пише Четверта студія.

Подякували Папі за підтримку та участь Ватикану у Саміту Миру та активну участь в процесі звільнення з російського полону наших священників та цивільних. Зателефонували о.Богдану Галеті та о.Івану Левицькому, з якими тепло поспілкувався особисто Папа Франциск!

За дорученням Голови Верховної Ради, вручив подяку Понтифіку для Кардинала Краєвського та звернення Голови Верховної Ради із заохоченням до пришвидшеної беатифікаціі Митрополита Андрея Шептицького.

Подарували Папі портрет знакової для становлення Його персони особистості – наставника Владики Степана Чміля, який колись був духівником Святійшого Отця і познайомив його з традицією української літургії.

Папа зворушливо і радісно прийняв спільну марку між Україною та Ватиканом «Ваш біль є моїм болем». Подякували за промовисту діяльність Святійшого Отця у солідарності та підтримці мученицького українського народу.

Також передали Папі стяг від наших військових та попросили про подальшу молитовну підтримку наших Захисників. На нашій зустрічі Єпископ Риму зачитав уривок із книги Псалмів, приватного молитовника українського військового Олександра, якому було 23 роки, що загинув під Авдіївкою. Спільно помолилися за захист наших Героїв українською!

Попросили Вселенського Архієрея й надалі сприяти у процесі повернення військовополонених!, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Бездепозитний подарунок: що це і як його отримати

що таке бездепозитний бонус і які види його бувають. Як знайти та отримати бездепозитний подарунок.…

2 години тому

На Дрогобиччині припинено діяльність нарколабораторій

з щомісячним прибутком понад 16 млн грн

2 години тому

У Києві збільшилась кількість постраждалих

Офіційно від Кличка

4 години тому

У Києві оголосили день жалоби

Заява мера Кличка

4 години тому