Нардеп з Львівщини прокоментував скандал із паркуванням у Києві (ВІДЕО)

Новини 01 Червня, 2021 858

Нардеп думає, що його хотіли провокувати

Нардеп з Львівщини Юрій Камельчук прокоментував скандал із паркуванням у Києві.

Як пише Четверта студія, про це Камельчук написав у Фейсбуці.

“«Камельчук хапав журналіста за руки…» «Камельчук напав на ведучого «Зупини лося»…». Тепер, після таких заголовків, я просто вимушений відреагувати. Бо в кожному наступному виданні, все виглядає гірше, ніж в попередньому. Редакції, які навіть не дивилися відео – додають до тексту все нові і нові гачки, за які чіпляють читачів. Отже, розповідаю.

20 травня, під час обідньої перерви, я домовився з дружиною про зустріч. Ми мали випити кави десь поблизу Парламенту. Таня мала підхопити мене біля готелю «Київ», що на Грушевського. Але!!! Парковка готелю, традиційно була забита, «приткнутися» було ніде. Саме тому, моя дружина зупинилася в єдиному місці, де можна було встати на аварійці”, – написав Камельчук.

Він додав: “Не припаркувалися, а зупинитися, увімкнувши «аварійку». І це видно на тому відео, яке виклав Костянтин Ардріюк. Отже, зупинившись збоку від готелю «Київ», до неї підійшла знімальна група. В той момент, ми з Танею розмовляли по телефону. Я спускався до неї. Отже, на той момент, вона простояла на аварійці приблизно півтори хвилини. Я прекрасно чув, що їй кажуть, але іще не знав хто до неї підійшов. Вона, звісно, розхвилювалася”.

“Між іншим, хочу розповісти вам дещо про себе. Я запальна людина. Деколи, мене можна вивести із рівноваги – коли я відчуваю, що моїй родині щось загрожує. Те саме я відчув, коли моя дружина розхвилювалася через якогось чоловіка, який заглядав до неї у вікно і почав на чомусь наполягати”, – повідомив Камельчук.

Він продовжив: “За півтори хвилини, коли я спустився до неї, я побачив ХТО до неї підійшов. Я впевнений, ніхто не звинуватить мене у брехні, якщо я нагадаю, що ведучий «Зупини лося» має погану славу. Попри те, що Андріюк робить добру справу, поводить він себе м’яко кажучи – жахливо. Про нього можна знімати окрему програму «Зупини хама».

Звісно, знаючи це, і захищаючи дружину, я його послав далеко! Так, зізнаюсь, це було емоційно. Однак, якщо б Костянтин Андріюк не хотів мене провокувати, він міг просто викликати поліцію. Я би спокійно оплатив штраф і таких емоцій можна було уникнути”, – вважає Камельчук.

Коментарі

Позначки: