Новини

На Жовківщині 45-річний чоловік розбещував дошкільнят

На Львівщині слідчі повідомили про підозру зловмиснику, причетному до розбещення неповнолітніх.

Як пише «Четверта студія», у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, до Жовківського відділення поліції 22 травня звернулися мешканці одного з сіл району, які повідомили, що невідома особа вчинила відносно їх доньок, віком 6 та 7 років розпусні дії.

До розкриття цих злочинів були задіяні слідчо-оперативна група, співробітники ювенальної превенції та інших служб територіального відділення поліції.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння цих правопорушень причетний 45-річний мешканець Жовківського району..

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми  років.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід, досудове розслідування триває.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

9 години тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

9 години тому

Комунальне підприємство “Зелене місто” очолив Олександр Єгоров

Найголовніші проекти підприємства “Зелене місто” — будівництво механіко-біологічного комплексу з переробки ТПВ та рекультивація Грибовицького…

9 години тому